Tuttua ja vähän erikoisempaakin
Parhaillaan eletään tuoreiden suomalaisten raaka-aineiden sesonkiaikaa, ja se näkyy myös Ravintola Kalatorin menussa. Ravintolan lista vaihtuu 5-6 kertaa vuodessa, kesällä ja syksyllä tiuhempaan.
-Haluamme hyödyntää Suomen satokauden vaihtuvat raaka-aineet. Tämän hetken menumme on skandinaavisen kesäinen, mutta annoksista löytyy myös ripaus Italian ja Ranskan makumaailmaa, kuvailee yrittäjä Jari Salli.
Tuttujen raaka-aineiden ohella mukana on jotakin vähän erikoisempaakin.
-Tällä hetkellä listalla on esimerkiksi hummeria, jota harvemmin on näillä main tarjolla. Se on ollut todella tykätty.
Erityisesti viikonloppuisin moni asiakas valitsee valmiin menukokonaisuuden ja siihen viinipaketin.
-Itse jos menen ravintolaan, otan aina menun, jos sellainen on tarjolla. Yleensä se on läpileikkaus ravintolan listasta, ja mielestäni paras vastine rahalle.
Kyytipojaksi ruoan kanssa voi nauttia myös vaikkapa Ravintola Kalatorin nimikko-olutta.
-Kalatorin tumma ja Kalatorin vaalea ovat meidän omia brändättyjä oluitamme, jotka on tehty yhteistyössä itäsuomalaisen Karvilan pienpanimon kanssa. Ne ovat tosi helposti lähestyttäviä ruokaoluita.