Par­hail­laan ele­tään tuo­rei­den suo­ma­lais­ten raa­ka-ai­nei­den se­son­ki­ai­kaa, ja se nä­kyy myös Ra­vin­to­la Ka­la­to­rin me­nus­sa. Ra­vin­to­lan lis­ta vaih­tuu 5-6 ker­taa vuo­des­sa, ke­säl­lä ja syk­syl­lä tiu­hem­paan.

-Ha­lu­am­me hyö­dyn­tää Suo­men sa­to­kau­den vaih­tu­vat raa­ka-ai­neet. Tä­män het­ken me­num­me on skan­di­naa­vi­sen ke­säi­nen, mut­ta an­nok­sis­ta löy­tyy myös ri­paus Ita­li­an ja Rans­kan ma­ku­maa­il­maa, ku­vai­lee yrit­tä­jä Jari Sal­li.

Tut­tu­jen raa­ka-ai­nei­den ohel­la mu­ka­na on jo­ta­kin vä­hän eri­koi­sem­paa­kin.

-Täl­lä het­kel­lä lis­tal­la on esi­mer­kik­si hum­me­ria, jota har­vem­min on näil­lä main tar­jol­la. Se on ol­lut to­del­la ty­kät­ty.

Eri­tyi­ses­ti vii­kon­lop­pui­sin moni asi­a­kas va­lit­see val­miin me­nu­ko­ko­nai­suu­den ja sii­hen vii­ni­pa­ke­tin.

-It­se jos me­nen ra­vin­to­laan, otan ai­na me­nun, jos sel­lai­nen on tar­jol­la. Yleen­sä se on lä­pi­leik­kaus ra­vin­to­lan lis­tas­ta, ja mie­les­tä­ni pa­ras vas­ti­ne ra­hal­le.

Kyy­ti­po­jak­si ruo­an kans­sa voi naut­tia myös vaik­ka­pa Ra­vin­to­la Ka­la­to­rin ni­mik­ko-olut­ta.

-Ka­la­to­rin tum­ma ja Ka­la­to­rin vaa­lea ovat mei­dän omia brän­dät­ty­jä olui­tam­me, jot­ka on teh­ty yh­teis­työs­sä itä­suo­ma­lai­sen Kar­vi­lan pien­pa­ni­mon kans­sa. Ne ovat tosi hel­pos­ti lä­hes­tyt­tä­viä ruo­ka­o­lui­ta.